Torna

Felszereltségünk: TRX, kézi és lábsúlyok, gumikötelek (3 méretben), flexibar (rezgőbot), jógalabda, softlabda, fit-ball, botok, dobverők, step padok, boxzsák. Ezen ezközeinkkel tesszük színesebbé és változatosabbá óráinkat.

TRX – a trx egy dupla szalagból készült heveder, mely végén fogantyúk vannak amibe vagy kapaszkodunk vagy a talajon fekve kezünket, lábunkat vagy sarkunkat bújtatjuk bele. A sportszert magasba rögzítik, így minden gyakorlatnál teljes testfeszítéssel kell dolgoznunk, hiszen sem a törzsünket, sem az alsó testünket nem lazíthatjuk el. Egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot és koordinációt is miközben kíméljük az izületeket.

Alakformáló – erőfejlesztő, izomtónus fokozó, testtartást javító gyakorlatok. Minden fő izomcsoportot megdolgoztató erő, állóképesség fejlesztő óra. Bemelegítés után egész testre kiterjedően történő fejlesztő óratípus, ugrálásmentesen.

Zsírégető step – bemelegítést követően step alplépések betanítása súlyzóval vagy anélkül, közben zsírégetés állóképesség fejlesztés, majd nagy izomcsoportok erősítése, step pad segítségével. Óra végén nyújtás, relaxació.

Fit-ball –  az óra menete: az óra első felében a bemelegítést követően egyszerű koreográfia betanítása a labdán, labdával, majd ez ismétlése. Az óra második felében a nagy izomcsoportok fejlesztése történik, majd nyújtás, relaxació a labda segítségével. Vidám óra különböző életkorú és edzettségű vendégekkel egy csoportban.

Családi Zumba – A Zumba a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program, amelyre gyermekeddel együtt jöhetsz és élvezhetitek az óra hangulatát.

Pilates – A Pilates segít karcsúságunk megőrzésében és izomzatunk feszessé tételében, törzsizomzatunk stabilizálásában. Hatékonyan alkalmazható a pilates, derékfájás, csípő, térd és más mozgásszervi betegségek esetén is ízületkímélő hatása miatt. Mit nyújt a pilates?

– javítja a közérzetet és a testtartást, – megszünteti a krónikus hát- és derékfájást – stresszoldó, így biztosítja a test és lélek harmóniáját – növeli az erőnlétet és a koncentrációt, – javítja az általános egészségi állapotot, – csodás hajlékonyságot és rugalmasságot biztosít a testnek

A pilates bármely nem és korosztály számára a testedzés biztonságos és hatékony módját kínálja.